Здравейте колеги.Мисля да влизам в отбора на Алфетисти те , по точно 166 2.4 jtd. Но не знам, коя от кутиите е по добра.Моля за съвет.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръчна или автомат.
Collapse
X
-
Трудна дилема колега...и едната и другата има плюсове и недостатъци.Автомата слаган в 166 е марка Айсин монтирван и на мн други коли.Демек масов е!В първите година на производство на 166 се слага предимно на бензиновите топ версии на модела и е 4 степенен.При феис-лифта на модела се среща предимно при дизелите и е 5 степенен.Квото и да му се случи не е приятно да се разваля...събира около 2 литра масло при смяна...филтъра му по принцип не се сменя....само при ремонт на кутията.Незнам всяко удоволствие има своята цена.Кеф е особено в града!5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
-
Не знам какво трябва да му се случи, че да го прецакаш толкова.... Имам близки приятели с автомати, дето даже забравят да им сменят маслата - карат ги вече повече от 5 години единия, а другия забравих даже кога я купи тая вектра, сигурно е вечна.... - нулеви проблеми... Надявам се и с моята да е така...
Ако се наложи да давам такива пари за ремонт - ще я подаря на някой колата и ще си взема друга...
И сега като се замисля по въпроса - има ли лесен вариант да се замени с ръчка ?AR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеАми и турбина да се наложи да смениш и мозък да смениш ще прескочиш 2500лв 100 процентаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment